O nas

Green spot bike tours je mlado podjetje, ki se ukvarja z organizacijo kolesarskih izletov v okolici Ljubljane in z izposojo električnih koles.

»S kolesa« je svet drugačen

Res je. Veselimo se in spoštujmo naravne danosti v naši okolici. Ob e-kolesarjenju imaš čas opazovati in videti, začutiti novo dimenzijo okolice – na poldnevnih izletih z druge perspektive udeleženci spoznajo naravne danosti in lepote v okolici Ljubljane. Kolesarska trasa je razgibana, vznemirljiva in za zahtevnejše udeležence tudi nekoliko adrenalinska. Izlet vključuje električno kolo z osnovno zaščitno opremo, vodenje izleta, predstavitev znamenitosti in zanimivosti na poti. Vmesni postanek dopolnimo z osvežilno pijačo in prigrizkom. Med druženjem prevozimo med 20-40 kilometrov, seveda se z dolžino prilagodimo željam udeležencev.

Bolj vzdržljivim ljubiteljem narave s pustolovsko žilico so namenjeni celodnevni kolesarski izleti. Vzponi in vznemirljivi spusti poskrbijo za adrenalinski pridih. Izlet prav tako vključuje električno kolo z osnovno zaščitno opremo, vodenje izleta, predstavitev znamenitosti ali zanimivosti na poti. Vmesni postanek dopolnimo z osvežilno pijačo, končamo pa s okusnim domačim kosilom.

Udeležence izletov poberemo na dogovorjenem mestu srečanja in jih dostavimo na začetno točko kolesarjenja. Po zaključenem dogodku pa jih na izhodiščnem mestu, zadovoljne, tudi odložimo.

Ture

Prekolesarimo Dalmatinske otoke


Za vse ljubitelje kolesarstva, Dalmacije, kulinarike, druženja in oddiha na morju

7 dni 7 različnih Dalmatinskih otokov

Možnost izbire trase med zahtevnejšo in lažjo izvedbo vsak dan

Možnost druženja, hrane in pijače na ladji, ki je naš potujoči dom vseh 7 dni


25-60 km/dan

7 dni

srednja

995€

Vse ture

Mnenja

Blogi

Kakšen vikend si privoščite kolesarsko potepanje in si naberite energije za ves teden ali celo mesec. Več o izletniških idejah, nasvetih, opisih ter doživetjih si lahko preberete v naših člankih.