O nas

Green spot bike tours je mlado podjetje, ki se ukvarja z organizacijo kolesarskih izletov v okolici Ljubljane in z izposojo električnih koles.

»S kolesa« je svet drugačen

Res je. Veselimo se in spoštujmo naravne danosti v naši okolici. Ob e-kolesarjenju imaš čas opazovati in videti, začutiti novo dimenzijo okolice – na poldnevnih izletih z druge perspektive udeleženci spoznajo naravne danosti in lepote v okolici Ljubljane. Kolesarska trasa je razgibana, vznemirljiva in za zahtevnejše udeležence tudi nekoliko adrenalinska. Izlet vključuje električno kolo z osnovno zaščitno opremo, vodenje izleta, predstavitev znamenitosti in zanimivosti na poti. Vmesni postanek dopolnimo z osvežilno pijačo in prigrizkom. Med druženjem prevozimo med 20-40 kilometrov, seveda se z dolžino prilagodimo željam udeležencev.

Bolj vzdržljivim ljubiteljem narave s pustolovsko žilico so namenjeni celodnevni kolesarski izleti. Vzponi in vznemirljivi spusti poskrbijo za adrenalinski pridih. Izlet prav tako vključuje električno kolo z osnovno zaščitno opremo, vodenje izleta, predstavitev znamenitosti ali zanimivosti na poti. Vmesni postanek dopolnimo z osvežilno pijačo, končamo pa s okusnim domačim kosilom.

Udeležence izletov poberemo na dogovorjenem mestu srečanja in jih dostavimo na začetno točko kolesarjenja. Po zaključenem dogodku pa jih na izhodiščnem mestu, zadovoljne, tudi odložimo.

Ture

Barje - pravljica na robu mesta


Zelene poti do prazgodovine.

Čarobni svet ljubljanskega barja.

Močvirnata ravnina.


38km

2,5h

Lahka

65€

Vse ture

Mnenja

Blogi

Kakšen vikend si privoščite kolesarsko potepanje in si naberite energije za ves teden ali celo mesec. Več o izletniških idejah, nasvetih, opisih ter doživetjih si lahko preberete v naših člankih.